Hej, jeg er Michael Suodenjoki - en software ingeniør bosat i Kgs. Lyngby nord for København. Dette er min personlige hjemmeside med blog, fotografier, artikler, interesser mm.

YouSee DVB-C Frekvensoversigt (København)

Opdateret 2011.02.03 21:43 +0100

Not available in English

Nedenstående er en tabel/frekvens/kanal-oversigt/nøgle over de digitale TV kanaler som kan tages via YouSee (Kabel-TV) via DVB-C i Storkøbenhavn (Kgs.Lyngby). Læs mere om Digitalt TV via kabel.

Bemærk at der kan være flere kanaler som jeg endnu ikke har fundet og at en del af kanalerne kun kan vises hvis du har købt dig til ekstra YouSee tv-pakker. Nedenstående oversigt er også til rådighed i ren XML. Tillige kan du også downloade kanallogoer.zip - indeholdende alle kanal logoerne i PNG billedformat.

Opfordring til YouSee

Jeg vil gerne opfordre YouSee til at lave en frekvensnøgle for os DVB-C brugere, da en sådanne så vidt jeg ved endnu ikke er til rådighed på yousee.dk. Samtidigt kunne de også ændre deres web-brugergrænseflade (f.eks. på denne side) så den bliver mere brugervenlig. I dag må browse igennem hver enkelt kanal for at se hvad det er for noget. Kunne vi ikke få en let og overskuelig tabel med en dissideret frekvens og pakke oversigt med sorterings-muligheder pr. kanal navn, sprog, pakke, type mv.?

Endnu bedre kunne det blive hvis YouSee åbnede op ved at tilbyde et API til at tilgå kanaldata, f.eks. via XML.

YouSee Kanal Oversigt for dit område (den viser vist kun det du kan se og ikke hvad du kan tilkøbe).